Booker, az olvasóbarát könyváruház

booker logó 250x250

Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő online könyváruházát, a Bookert 2008-ban alapították. Fő tevékenysége az internetes kiskereskedelem, profilja a könyvértékesítés.
A magyarországi könyvpiacon a vásárlók részére a legmagasabb állandó kedvezményt nyújtó áruházak között szerepel. Az aktuális trendeket követő tematikus akcióival folyamatosan újabb, és újabb olvasói rétegeket megszólítva állja a versenyt a könyvértékesítés intenzív piacán.
Látogatói kényelmesen, egy csésze finom kávé, vagy tea mellett, nyugodt körülmények között tehetnek virtuális sétát a Booker könyvespolcai között, ahol közel százezer kötet várja, hogy megakadjon rajta a tekintetük. A könyváruház minőségi kínálata a teljes hazai irodalmi és szakkönyves palettát lefedi.
Emellett a könyváruház weboldalának hírek rovata naponta frissülő cikkekkel, érdekességekkel is szolgál a hazai és a nemzetközi könyvpiacról, könyves trendekről, szerzőkről, megjelenésekről, olvasással és kultúrával kapcsolatos eseményekről és kutatásokról.
A Booker.hu a huszonegyedik század rohanó világában helyt álló, érdeklődő, kultúra iránt fogékony ember online könyváruháza.