Ajánlott csoportok

Összes csoport
A “Kutatók a Neten” eredetileg egy 2010-ben és 2011-ben megrendezett kutatói blogtalálkozó elnevezése volt. Két és fél év külföldi posztdoktori kutatás után hazatérve, itt az idő újra felfedezni, mi minden olvasható a kutatók tollából a magyar nyelvű Interneten. A NanoTudomány Nemzetközi Közösségének (Nanopaprika.eu – 7700 kutató és 5000 Facebook-követő – 2007 óta) szerkesztése során szerzett tapasztalatokkal felvértezve indulok neki ennek az új kezdeményezésnek. Legyenek, legyetek a partnereim!

A Kutatók a Neten tudománykommunikációs blog dr. Paszternák András szakmai irányításával készül. Kapcsolat: editor(a)nanopaprika.eu

Weboldal: http://kutatok.net/
Szakmai szervezet
158 tag
A kulturális infokommunikációval, tananyagfejlesztéssel, tudományos-ismeretterjesztő jellegű anyagok gyűjtésével, szerkesztésével, közzétételével másfél évtizede foglalkozó iroda (ÖKOEK Szerkesztőség) – kormányzati portálok témafelelőse, szakreferensi minőségében (magyarorszag.hu, nemzetijelkepek.hu, sulinet.hu) fő feladatának a magyar és nemzetiségi anyanyelvű közoktatás és tudományos-ismeretterjesztés minden szintjének hiánypótló e-tananyag-segédletekkel való ellátását tekinti, kifejezetten non-profit jelleggel.

A Sulinet Közösség Örökségtár csoportja a szakmai és az érdeklődő közönséget szeretné kiszolgálni információval, érdekességekkel, szakmai anyagokkal.
Civil szervezet
44 tag
Az eTwinning segítségével az európai tanárok könnyen kapcsolatba léphetnek egymással, fejleszthetik szakmai tudásukat, inspirációt szerezhetnek, illetve a diákjaikat bevonva működhetnek együtt különböző projektekben, melyhez egy biztonságos online felület is rendelkezésükre áll.
Szakmai szervezet
371 tag
A csoport célja egy olyan együttműködő és egymást segítő közösség létrehozása, melynek tagjai pályázatokat, rendezvényeket ajánlanak egymásnak, illetve tapasztalatokat cserélnek azokkal kapcsolatban. Várjuk pályázatok kiíróinak, pályázatok résztvevőinek csatlakozását ugyanúgy, mint azokét, akik csak érdeklődnek a különböző lehetőségek iránt!

Szeretnénk összegyűjteni egy helyen a hazai és nemzetközi

- oktatási rendezvényeket
- pályázatokat
- konferenciákat
- továbbképzéseket, workshopokat.
Közös érdeklődés
159 tag
Várunk a csoportba mindenkit, aki szereti a verseket, aki szeret a versekről beszélgetni, esetleg szeretné megosztani kedvencét a csoport tagjaival.

"Minden nagy költészet családias. A család tagjai az idegen számára jelentéktelen, érthetetlen adomákat mesélnek egy kisgyerekről, aki hajdanában mindnyájunk ismerőse volt, emlékeznek valamire, amire az idegen nem emlékezhet és elmosolyodnak. Valami ilyesmihez hasonló a költészet. Nyelvünk szellemében él, melyben összeforradunk valamennyien, akármiféle politikai hiten élünk. Nem dicsekszünk azzal, hogy hűek vagyunk ehhez a nyelvhez. Mi magunk vagyunk a hűség. Nem állítjuk azt sem, hogy csak vele, általa, érette lélekzünk. Mi magunk vagyunk ez a nyelv. Vér vízzé válhat, pártot is üthet, de ez a szellemi közösség megronthatatlan, elmozdíthatatlan."

Kosztolányi Dezső

"A költészet az ember létezésének egyetlen konkrét bizonyítéka."

Gabriel García Márquez
Közös érdeklődés
119 tag
A csoport óvónők és óvodapedagógus hallgatók online közösségi felülete, ahol az óvodai neveléssel kapcsolatos információkat, változásokat, híreket oszthatnak meg egymással a csoporttagok.
Szakmai szervezet
159 tag
Legyél tag az új Sulineten!

Az új Sulinet Közösségben csoportokat alakíthatsz, dokumentumokat oszthatsz meg, és üzeneteket küldhetsz barátaidnak.

Legújabbak
1 tag
1 tag
Legnagyobbak Összes csoport
191 tag
159 tag