-1. nap - a meglepetés
2016. 06. 06. 16:10:00

Amikor megjelent kollégánk és közölte, hogy lesz egy oktatóterem, nem is gondolta volna, hogy milyen lavinát indít el.

A meglepetés

Van elég sok eszköz a raktárainkban, illetve különböző irodákban és tárgyalókban, s ezek közül az egyiket szerette volna elkérni kollégánk az üzemeltetésről, mondván, hogy a vezetés kérésére lesz egy oktatóterem itt, a Maros utcában, a harmadikon. Ezen aztán meg is lepődtünk, tekintve, hogy mi már régóta szeretnénk kialakítani egy olyan termet, ahol bemutatjuk eszközeinket, és azokat a módszereket, amik egy inspiráló, 21. századi oktatási környezetet kialakításában segíthetnek.

Kiderült, hogy azon az emeleten tervezik, ahol a mi irodáink is vannak, így rögtön meg is tudtuk nézni, aminek az lett a vége, hogy kezdődhetett a telefonálgatás, hogy bizonyos részeire le is csapnánk, amennyire lehetséges, hogy különböző tanulási tereket alakítsunk ki.

Innen indultunk

tanterem_1-520

Ezzel az alaprajzzal jelent meg kollégánk, elég egyirányúnak mondható, egy interaktív tábla elől, munkaállomások szemben, egyszerű kétszemélyes asztalokkal, elejétől a végéig.

Mindez még május 25-én történt, másnapra kiderült, hogy a vezetés is partner a mi elképzeléseink alapján berendezendő oktatóterem kialakításában, így néhány nap alatt sikerült is elkezdeni a kidolgozást. Szerencsénk is volt, mert az irodaházban most zajlik az emeletek újraszőnyegezése, illetve a falak festése, ráadásul sikerült elérni, hogy a leendő oktatótermet előrevegyék, így az alapok egész hamar meg is lesznek.

De ez már majd a 0. nap története lesz.